VALENTIN VRABIE A DISTRUS FOTBALUL DIN MEDGIDIA

Performanta la care primarul Valentin Vrabie si directorul clubului sportiv Nicolae Tutungiu au ajuns, este DEZAFILIEREA echipei de fotbal a Medgidiei. Cu 2 saptamani in urma se anunta cu surle si trambite o mare asociere intre CSM Medgidia si Viitorul Constanta. Oamenii de la Viitorul nu au stiut insa langa cine si-au lipit brandul.

 Clubul a devenit o sursă de sifonare a banului public pentru primar. Timp de 3 ani, clubul a funcţionat cu un management ilegal, managerul clubului, Nicolae Tutungiu, fiind numit interimar de Vrabie pentru un mandat de 6 luni, aşa cum scrie în statutul CSM adoptat prin hotărâre de Consiliul Local, interimat care a trenat ilegal timp de 3 ani. De asemenea, consiliul de administraţie al clubului funcţionează cu 2 membri deşi statutul prevede că trebuie să fie format din 3 membri. Mai mult decât atât, unul din membri consiliului de administraţie, Emil Goiceanu, primeşte 2 retribuţii în cadrul Clubului Sportiv. Şi problemele continuă: timp de 2 ani, clubul a funcţionat cu un cont la Banca Transilvania deşi, ca persoană juridică de drept public, era obligatoriu să aibă cont de trezorerie. Cardul de debit al clubului a fost robinetul de băutură, mâncare, distracţii, vacanţe şi nevoi personale aşa cum reiese din extrasul de cont emis de Bancă Transilvania pe o perioadă de 2 ani. La clubul sportiv s-a lăsat şi cu percheziţii de la DNA iar ca rezultat s-au constituit dosare penale în care apar ca protagonişti Valentin Vrabie şi Nicolae Tutungiu.

Zilele trecute a avut loc ceea ce era de asteptat. Echipa de fotbal a CSM Medgidia a fost DEZAFILIATA. Motivul: Antrenorul echipei, Daniel Radulescu, a actionat in instanta si a castigat procesul prin care clubul este obligat sa-i plateasca suma de 100.000 lei, reprezentand contractul pe care acesta l-a avut cu CSM Medgidia si care nu a fost onorat. Totodata, clubul a pierdut si toate contractele cu jucatorii echipei de fotbal din aceiasi cauza.

Daca pana acum a tot folosit activitatea de la clubul sportiv ca propaganda electorala, iata ca Valentin Vrabie a dovedit in final ca totul a fost o mare minciuna si nu i-a pasat catusi de putin de emblema sportiva a orasului. Acum cand totul s-a dus de rapa, se ascunde si tace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *