Primarul Vrabie, prins cu cioara vopsită. „A evaporat 12 milioane de lei din Primărie, dar nu poate trăi dacă micșorează impozitele cetățenilor”

PNL Medgidia îl acuză pe primarul Valentin Vrabie că minte și manipulează atunci când spune că scăderea impozitelor pentru cetățenii orașului ar bloca activitatea Primăriei.

Potrivit consilierilor locali liberali, reducerea acestor impozite ar lăsa bugetul orașului fără 590.000 lei, în condițiile în care Curtea de Conturi a constat în urma unui control că lipsesc 12 milioane de lei din contabilitatea Primăriei.

„Primarul Valentin Vrabie se afundă tot mai adânc în spirala minciunii și manipulării, cu ajutorul căreia a câștigat de altfel scaunul de edil al Medgidiei.

În stilul său bolnăvicios și agresiv, Vrabie și consilierii săi locali de plastilină se opun cu vehemență scăderii cu 20% a impozitului pe clădiri persoane fizice și cu 10% a impozitului pe clădiri persoane juridice, o măsură propusă pentru a diminua povara fiscală care apasă pe cetățenii și agenții economici din orașul nostru. Din păcate, avem în fața noastră un caraghioslâc de primar, pentru care nu primează decât binele său și al apropiaților lui.

Valentin Vrabie se plânge că dacă reduce aceste impozite nu va mai avea bani pentru funcționarea aparatului administrative, bani de proiecte, bani de investiții. Nu sunt decât MINCIUNI ale unui primar ori slab pregătit și neștiutor, ori rău-voitor și perfid.

În realitate, prin acordarea celor două reduceri, bugetul local ar pierde suma de 591.000 lei, bani care ar rămâne însă în buzunarele cetățenilor și nu ale lui Vrabie. O sumă care nu poate pune în niciun caz în pericol investițiile publice, mai ales în situația în care Curtea de Conturi a constat printr-un raport de control, că la Medgidia lipsesc 12 milioane de lei din contabilitatea Primăriei.

Citeste mai mult: AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *