Primarul liberal din Medgidia, Valentin Vrabie, a cedat nervos. A lovit-o pe Luminița Vlădescu și a înjurat o altă angajată.

În această dimineață, a fost din nou scandal la Medgidia. Primarul liberal Valentin Vrabie și-a ieșit din minți și a avut reacții necontrolate la adresa a două angajate din Primărie, care au avut curajul să aibă poziții ferme împotriva modului în care se desfășoară activitatea în instituție, de-a lungul timpului.

Astăzi, se pare că paharul s-a umplut și, presat probabil și de controalele DNA din ultima perioadă, edilul din Medgidia și-a pierdut mințile. A sărit s-o bată pe doamna viceprimar Luminița Vlădescu și a ”gratulat-o” pe Oana Buzoianu cu apelativul ”javră ordinară”. 

Oana Buzoianu a avut marele nenoroc să fie la mijloc într-un conflict care nu o privea. Fiind sora iubitei lui Bogdan Moșescu, a picat la mijloc în scandalul dintre viitorul ei cumnat și actualul primar, Valentin Vrabie.

Din momentul în care Moșescu a ieșit din administrația locală, Vrabie a căutat să se răzbune pe toți apropiații acestuia și implicit pe cumnata lui. A degradat-o pe aceasta din funcția în care se afla, i-a dat calificative mici și tot ce a fost nevoie pentru a o determina să demisioneze.

Fata, însă, stăpână pe meseria ei, a fost solicitată, prin transfer, la Primăria Constanța. Transfer pe care primarul din Medgidia l-a refuzat. Ar fi fost o ieșire prea bună din scenă, pentru tânăra care îndrăznise să reclame comportamentul primarului. 

Astfel că astăzi, Oana Buzoianu s-a prezentat la biroul primarului pentru a afla de ce i se refuză transferul. Și a aflat că este ”o javră ordinară care a îndrăznit să-i facă plângeri primarului și pentru asta nu i se va aproba niciun transfer, niciodată”. 

Citeste mai mult: AICI

Sursă Foto: Replica de Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *