Niculae Păun, de la Medgidia, membru în Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Constanţa

Niculae Păun este membru în Consiliul de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA, numit din nou în această funcţie în urma şedinţei Consiliului de Administraţie care a avut loc recent.
 
Conform ultimei declaraţii de avere, înregistrată la finalul anului 2017, Niculae Păun nu are terenuri pe numele său, însă are mai multe imobile. Astfel, deţine în Constanţa un apartament de 48 mp, pe care l-a cumpărat în anul 1999. În 2001, a achiziţionat prin schimb de contract un apartament în Medgidia, în suprafaţă de 21 mp. Tot în Medgidia, a mai cumpărat un apartament în anul 2004, suprafaţa fiind de 52,69 mp. În Medgidia mai are două spaţii comerciale de producţie, unul cumpărat în 2005, în suprafaţă de 83,2 mp, iar un altul cumpărat în 2007, în suprafaţă de 35 mp. Păun mai are o casă de vacanţă de 400 de mp, cumpărată în anul 2016, locaţia fiind anonimizată.

Nicolae Păun are două autoturisme, o Dacia Sandero şi o Skoda Octavia. De asemenea, are un cont bancar în care a acumulat 179.319 lei, deschis în anul 2007. Nicolae Păun a declarat că a încasat în calitate de consilier local la Medgidia suma de 3.800 de lei, iar soţia a câştigat 18.155 lei. Din închirieri, cei doi soţi au obţinut 2.399 de lei. Alte venituri nu sunt menţionate în declaraţie.
 
Au fost revocaţi din calitatea de membri ai Consiliului de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA: Niculae Păun, Marian Pătraşcu, Ion Boblea, Marian Ciciu şi Alexandra Elena Chican, ca efect al expirării duratei mandatului la data de 1.09.2018. O altă decizie luată este numirea în calitatea de administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Electrocentrale Constanţa SA, pe locurile rămase vacante, ca urmare a revocării membrilor CA, a următorilor: Niculae Păun, cu domiciliul în Medgidia; Marian Pătraşcu, cu domiciliul în comuna Tuzla; Ion Boblea, cu domiciliul în Bucureşti; Marian Ciciu, cu domiciliul în Techirghiol, şi Elena Alexandra Chican, cu domiciliul în satul Chiriacu (comuna Izvoarele), judeţul Giurgiu.

Mai multe detalii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *