Uber a ajuns şi în Constanţa, al şaselea oraş din România unde serviciul este disponibil

Constanţa este al şaselea oraş din România în care Uber este disponibil, după lansarea serviciului în Bucureşti în 2015, urmată de extinderea rapidă către Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi. La fel ca în celelalte oraşe din România, şoferii parteneri din Constanţa sunt licenţiaţi pentru a transporta pasagerii în siguranţă către destinaţiile lor. În Constanţa, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile şi sigure şi un timp de aşteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Constanţa, un loc atât de drag românilor care îl aleg an de an ca destinaţie de vacanţă, mai ales acum, când călătoriile internaţionale nu sunt recomandate. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile locale pentru a oferi atât constănţenilor, cât şi celor care vizitează oraşul, o alternativă sigură de transport” a declarat Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România

Opţiunile generale de siguranţă pentru pasageri disponibile în aplicaţia Uber includ accesul la informaţii despre şofer, afişând fotografia acestuia, modelul şi numărul maşinii, alături de rating. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicaţie, atât înainte de sosirea maşinii la locul de preluare, cât şi în timpul călătoriei, şi pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *