Locuri de vizitat în Constanța

Constanța este unul dintre cele mai vechi orașe atestate istoric din România. Este unul dintre punctele de atracție ale țării ce pune la dispoziția turiștilor o mulțime de obiective turistice. Iată lista cu locuri de vizitat în Constanța.

Constanța este unul dintre județele României care se poate lăuda cu cel mai mare port al bazinului Mării Negre, dar și al patrulea ca dimensiune din Europa. După București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, Constanța este al cincilea oraș din țara, ca număr de locuitori. Întreg județul este un punct de atracție turistic din România, iar lista cu cele mai importante locuri de vizitat în Constanța ți-o le prezentăm mai jo
Cazinoul Constanța Considerat emblema orașului Constanța, cazinoul este prima clădire ridicată după încheierea dominației otomane, acum mai mult de 130 de ani.

În vremurile bune, atunci când Cazinoul era în plină atenție, acesta avea amenajate la interior mai multe încăperi cu destinații precise de recreere, dans, săli de lectură, dar și săli de jocuri de noroc. Aici se adunau marinari din toate colțurile lumii și se bucurau de terasa Cazinoului. Este și astăzi unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Constanța, chiar dacă se află în paragină și urmează reabilitarea sa.


Citeşte întreaga ştire: Locuri de vizitat în Constanța – ce atracții turistice poți descoperi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *