Bogdan Moșescu și famiglia lui, încasări de sute de mii de euro de la Primăria Medgidia

Doar 24 de ani avea când a fost angajat Bogdan Moșescu în administrația locală din Medgidia. Așa cum se lăuda chiar el, la data angajării, în septembrie 2016, Valentin Vrabie bătea un record și-l urca în postura de cel mai tânăr city manager din România angajat vreodată, dând o șansă unui tânăr ce abia ieșise din facultate și nu avea pic de experiență în domeniul în care urma să profeseze.

Ce a urmat l-a speriat chiar și pe Valentin Vrabie, despre care știm că nu e vreun sfios. Din tânărul naiv care stătea într-un colț și nu deranja pe nimeni, Moșescu s-a transformat în marele șef al administrației locale, a încasat sume amețitoare și a adus lângă el mai multe persoane apropiate, pe care le-a abonat în funcții importante și bine plătite.

O adevărată famiglie prin care clanul Moșescu a supt din Primăria Medgidia, în câțiva ani, câteva sute de mii de euro. Într-un final, ajuns în momentul în care nu s-a mai înțeles cu subordonatul său, Valentin Vrabie l-a dat afară ca pe o măsea stricată, procedând în același mod și cu oamenii aduși de Moșescu în administrație.

Lui Bogdan Moșescu i-a plăcut însă afacerea ”Primăria Medgidia” și trage tare pentru a se întoarce la robinetul cu bani publici, sub pretextul că iubește acest municipiu și că și-a dat seama, meditând probabil în momentele în care s-a trezit fără loc de muncă, de faptul că actualul primar nu e deloc ceea ce trebuie pentru soarta municipiului.

Din momentul în care a plecat pe ușa din dos din Primăria Medgidia, instituție în care nu-l regretă nimeni, Moșescu și-a încercat norocul la ușile a trei partide politice. Pe unde s-a dus însă a creat doar scandal și dezbinare, încercând să se impună drept un fel de dictator care decide singur cine vor fi candidații partidului, motiv pentru care a fost trimis la plimbare de peste tot.

Citește mai mult: https://constanta.ro/2020/02/03/bogdan-mosescu-si-famiglia-lui-incasari-de-sute-de-mii-de-euro-de-la-primaria-medgidia/?fbclid=IwAR2Dg727QRwoHMRQS1oHoRSrzwR89rANh2vPDnHNTdOWVroE5eHzCRXno34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *