Bogdan Moșescu, moștenitorul unor firme pe care le-a făcut praf

Tatăl lui Bogdan Moșescu, cunoscutul om de afaceri Romeo Moșescu, a pus pe picioare firma familiei, care patrona, printre altele Băcănia lui Tache, un magazin cunoscut și apreciat în Medgidia. Afacerea a mers foarte bine, câștigând chiar, în 2012, premiul pentru cea mai bună strategie de marketing la ediția din acel an a premiilor comerțului tradițional, organizate de revista Piața în parteneriat cu Metro Cash&Carry.

Din nefericire, în 2014, Romeo Moșescu a fost victima unui accident rutier stupid, pierzându-și viața la numai 48 de ani. Firma pe care a îndrăgit-o atât de mult și care înregistra la acel moment un profit constant, anual, de peste 180.000 de lei, a rămas în grija fiilor săi, Andrei și Bogdan.

Pe mâna lor, în numai patru ani, Băcănia lui Tache a ajuns de la un profit constant la pierderi contabile de sute de milioane.

Firma fanion a familiei Mosescu a ajuns la pierderi

Desigur, tânărul Bogdan Moșescu s-a ales, în urma acestei tragedii cu o avere considerabilă de aproximativ 150.000 de euro și o sumedenie de proprietăți în Medgidia. Dar, de ce să consumi din propriul buzunar, când ți se oferă ocazia să te îmbogățești dintr-un salariu baban oferit din banul public.

În anul 2016, toate societățile comerciale în care este asociat Bogdan Moșescu erau deja pe minus.

Așa că Bogdan Moșescu s-a decis să intre în admnistrația publică, iar primul gest pe care l-a făcut în acel moment, trădează caracterul dubios al unui politician pur sânge, dornic să-și ascundă averile doar pentru a acumula altele.

A donat toți banii pe care-i avea în cont, către fratele său. O practică obișnuită între politicienii de renume, care justifică altfel sumele prea mari de bani făcute în timpul activității politice cu scuza ”mi-a dat fratele înapoi banii”.

Așa a intrat Bogdănel în administrația locală din Medgidia, sărac lipit. A avut însă grijă să corecteze acest aspect în următorii trei ani, acumulând o sumă demnă de invidiat.

Citeste mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *