IPOTEZA CARE SCHIMBĂ TOT CE SE ȘTIA DESPRE RELAȚIA LOR. ANDREEA BĂLAN ȘI TIBERIU ARGINT AU PLECAT ÎN LUNA DE MIERE: „ERAU NERĂBDĂTORI”

De câteva zile, Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt plecați împreună în Bulgaria, numai ei doi. Deși formează un cuplu de numai 3 luni, cei doi se înțeleg cum nu se poate mai bine și chiar au planuri mari de viitor.

Andreea Bălan a fost luată prin surprindere de Tiberiu Argint, după ce iubitul ei i-a făcut o surpriză de proporții. Deși era obișnuită să organizeze ea vacanțele în cel mai mic detaliu, noul său iubit s-a ocupat singur de tot ce a presupus vacanța lor în Bulgaria și Andreea doar și-a făcut bagajele!

Cei doi s-au cazat la un resort de lux din Bulgaria și se distrează așa cum se cuvine. Mai mult, Andreea Bălan este tratată ca o prințesă de Tiberiu Argint, căci acesta îi face toate poftele.

Le-au spus apropiaților că au plecat în luna de miere

Extrem de încântați de vacanța lor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint le-au zis tuturor apropiaților că pleacă în luna de miere, pesemne că au planuri serioase de viitor și, dintr-o glumă, cei doi pot ajunge în fața altarului. ”Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile” au declarat apropiații celor doi, pentru wowbiz.ro. 

”Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa” au mai declarat sursele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *