Polițistă din Constanța, anchetată de șefi după ce s-a pozat pe plaja din Mamaia

O polițistă din Constanța este cercetată disciplinar după ce ar fi încălcat restricțiile de circulație impuse de starea de urgență și s-a pozat pe plaja din Mamaia.

Tânăra s-a fotografiat marți pe o plajă din Mamaia, în costum de baie, alături de o prietenă și a postat apoi fotografia pe o rețea de socializare, scrie Replica de Constanța.

Din nefericire pentru ea, un cetățean cu spirit civic a trimis poza chiar la șefii tinerei polițiste, iar aceștia au declanșat o anchetă împotriva acesteia, pentru încălcarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanță militară pe perioada stării de urgență.

Sesizare făcută de un cetățean

”Urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impugn”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *